Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Tuesday, February 2, 2010

Manyong Di Cabaran Pancing 2009


Ikan Manyong Di Cabaran Pancing 2009 Yang Lalu
13/12/1009
Pantai Tungku Daerah Brunei dan Muara.
Negara Brunei Darussalam.

Ikan Manyong sebarat 2 kilo yang berjaya di naik kan oleh salah seorang peserta cabaran pancing pada tahun yang lalu. Apa pun ikan yang diperolehi, pastinya si pemancing akan merasa senang hati... hadiah pasti menanti dipenghujung pertandingan nanti.

 

 

Penulis mengucapkan terima kasih atas kesudian abiskita mengirimkan gambar kenangan sewaktu Cabaran Pancing 2009 yang lalu. Sekian, Terima Kasih.

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP