Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Tuesday, February 2, 2010

NSZ Pancingan Santai Di Pantai Tungku.


Pantai Tungku
Daerah Brunei dan Muara
Negara Brunei Darussalam
10hb Januari 2010

Trip memancing sebahagian dari ahli NSZ telah pun diadakan di kawasan perairan Pantai Tungku. Trip memancing ini adalah untuk mengisi masa lapang di musim percutian tahunan dan sekaligus melepaskan lelah /penat sewaktu menjalankan kerja-kerja pejabat.  'relek-relek... dan santai memancing... buang stress.... lupakan seketika kerja-kerja pejabat yoo......'

 
 Pemutus Asa dan rakan NSZ
 
Ping dengan seekor ikan kerapu
hasil dari pancingan beliau.

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP