Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Monday, October 18, 2010

Ikan Tenggiri atas CP

Memancing Dikawasan Perairan Atas CP
Perairan Negara Brunei Darussalam
16hb Oktober 2010

Ikan tenggiri ani adalah hasil dari pancingan si Krikan Shimano di perairan atas CP.,belurih pada jam lebih kurang 3 pagi (subuh). Dengan menggunakan kerikan shimanonya si kerikan shimano ani mendapat shimano.. hehe..mendapat seekor ikan tenggiri. Alhamdullilah ada jua kan dibawa balik dan aku pun ampit jua dibaginya sepangal, terima kasih..terima kasih.. hehe..

"kepada member NSZ yang gemar makan ayam laut atu,
ayam laut nada yang ada ikan tenggiri saja."

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP