Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Thursday, January 28, 2010

Bersakit-sakit Dahulu Bersenang-Senang Kemudian

Berakit-Rakit Dahulu, Berenang-Renang Ke Tepian
Bersakit-Sakit Dahulu, Bersenang-Senang Kemudian.
18hb Januari 2010 Isnin (malam)

Terkandas seketika, apabila tayar trailer yang ditunda salah seorang ahli NSZ, Krikan Shimano mengalami sedikit kerosakan dijalan muara. Krikan shimano yang diketika itu hendak turun kelaut untuk menambah raba bulohnya 'Rakit Tinggalam' yang telah sedia adaBeberapa orang ahli serta rakan-rakan NSZ sedia membantu dan kerosakan yang dialami dibahagian trailernya dapat dibaik pulih. Hajat akhirnya kesampaian. Krikan Shimano bersama beberapa orang rakan meneruskan perjalanan untuk menuju dan menenggelamkan beberapa batang buloh yang telah sedia diikat. 

 

 

 

 

 

 

 

USAHA YANG GIGIH
INSYAALLAH AKAN MENDAPAT IMBALAN DIKEMUDIAN HARI.

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP