Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Saturday, September 6, 2008

From Singapore with Spinning Reel

Kedai Pancing indian street Singapura

Diantara jenama2 yang boleh didapati di sini
Abugarcia, Lemax dan Penn
(harga lebih kurang mcm dibrunei)


Kontenanya murah2 berabis dalam dunia.
Penulis: Tengah-tengah berjalan jalan di indian street tujuankan makan di kedai zam zam, tak semana-mana terjumpa pulang dengan kedai pancing ani, btw barang peralatan memancingnya murah2, macam kontena, lure n mata kailnya murah2 lah.., kalau rod sama spool kurang lebih ja harganya macam di brunei..beza beringgit ringgit jua saja... btw ani saja lah yang dapat kami kongsikan dengan ahli2 NSZ dibrunei. wasalam.

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP