Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Saturday, August 29, 2009

Barah-Barahan Pancingan Yang Lalu


Mengimbas kembali hasil pancingan yang lalu
bersama rakan-rakan 'I Love Fishing Crew'
Penulis: Aktiviti memancing yang lalu, dengan hasil pancingan ikan barah-barahan di kawasan perairan Negara Brunei Darussalam. Beberapa orang rakan 'I Love Fishing Crew' dimasa lapang mereka telah turun memancing dengan menggunakan perahu yang diperbuat dari pada kayu. Memancing bersama teman sangat menyeronokan, dan dari gambar-gambar hasil pancingan mereka ini sedikit sebanyak menyimpan berbagai kenangan. Disini mereka ingin kongsikan bersama kami (NSZ) untuk tatapan bersama. Sekian, wassalam.

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP