Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Wednesday, April 22, 2009

10 Languran Hasil Tangkapan Yang Lalu.

10 Languran Hasil Tangkapan Yang Lalu.
Di Kawasan Perairan Laut Dalam Negara Brunei Darussalam.Penulis: 10 ekor ikan languran yang diperolehi hasil tangkapan dengan menggunakan teknik popping di kawasan perairan laut buka Brunei. Rod serta reel yang digunakan ada ah rod dan reel yang disuaikan bagi melakukan teknik popping dengan menggenakan penggunaan line dan leader diantara 40 ke 70lbs. Sekian Terima Kasih kami mengucapkan kepada pengirim gambar ini kerana berkesudi mengirimkan gambar hasil pacingan untuk tatapan dan kongsikan bersama.

Gambar disumbangkan oleh: Pa Damit
##############################

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP