Selamat Datang diucapkan kepada semua teman-teman kaki pancing di Negara Brunei Darussalam dan para pengunjung lainnya. Adapun blogspot in dibuat bertujuan berkongsi pengalaman dan pengetahuan, mengenal pasti tempat atau lokasi yang selamat untuk dikunjungi bagi menjalankan aktiviti memancing. Mengenal jenis-jenis ikan yang terdapat di perairan Brunei maupun di sungai, di tepian pantai atau di laut buka. Mengenang kembali kenangan-kenangan manis sewaktu memancing melalui gambar-gambar memancing. Terakhir penulis ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih kepada rakan-rakan yang berkesudian melayari blogspot ini. Sekian Terima Kasih.

Brunei Time

Friday, February 20, 2009

Kedewasaan Bernegara

Sambutan Jubli Perak Hari Kebangsaan
Negara Brunei Darussalam yang ke-25.

'KEDEWASAAN BERNEGARA' Tema
Hari Kebangsaan Ke-25


Penulis: Di ucapkan selamat menyambut sambutan Jubli Perak Hari Kebangsaan Negara Brunei Darussalam yang ke-25 Tahun kepada seluruh warga Negara Brunei Darussalam. Upacara Perhimpunan Agung Jubli Perak Sambutan Hari Kebangsaan Negara Brunei Darussalam yang ke-25 Tahun akan berlangsung pada hari Isnin jam 8.30 pagi, 23hb Febuari 2009 bertempat di Stadium Negara Hassanal Bolkiah Berakas.

0 comments:

Pesanan Dari Kami

"Berwaspadalah selalu ketika menjalankan aktiviti-aktiviti memancing sama ada ditepian pantai mahupun yang diluar pantai"

NSZ - CABARAN PANCING 2009

NSZ - CABARAN PANCING 2009

Pembekal Umpan Pancingan

  • Udang Hidup Kg. Tanah Jambu: Sham - 2792997
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 700 No:37
  • Udang Hidup Kg.Salambigar, Spg 701-23 No:11
  • Udang Hidup Kg.Sg Buloh: Iran - Hp-8866079
  • Udang Hidup Kg.Sungai Buloh: Yasin - Hp- 8956733

Recent Comments

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP